woensdag 15 december 2010

Heb je ooit genoeg kerstversiering?Elk jaar denk ik weer nu heb ik echt genoeg kerstversiering.........en dan kom je wat tegen en wil je het zo graag hebben. Heerlijk dat ik sinds drie jaren een winkel hebt. Dan sta ik me veel eerder toe om artikelen te kopen en dan natuurlijk ook gelijk met meer tegelijk om ook te kunnen verkopen in de winkel. Dit weekend was het weer eens zover. Daar stonden ze op een kerstmarkt in Xanten (Duitsland net over de grens bij Arnhem)

Kerstmannen van armeluiszilver (glas met een zilveren laagje), verkrijgbaar in twee maten (groot en klein). Als je er een waxinelichtje bijzet dan weerspiegelt het kaarslicht zo magisch in het "zilver".

En ook deze konden we niet laten staan. Paddestoelen van glas met daarin een uitsparing voor een waxinelichtjeHat man jemals genügend Weihnachtsdeko? Herrlich dass ich einen Laden habe und mir jetzt öfter selber zustehe etwas zu kaufen, natürlich dann auch gleich für den Laden. Diese Weihnachtsmänner habe ich auf dem Weihnachtsmarkt in Xanten (D) erstanden. Sie sind aus Glas mit einerm silbernen Guss. Auch die rot mit weiss bepünkteten Kerzenhalter in der Form eines Pilzes fanden wir super.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten